1 av 2
Indogas
2 av 2
Foto: SVT

Nu fortsätter barnprogramserien Indogas med nya avsnitt

Under de närmsta tre veckorna i Indogas möter du Enok som ska vara med på årets vårshow i breakdance, systrarna Ada och Alina som ska prova på westernridning samt Sanneli som drömmer om en OS-karrriär i gymnastik.

Lördagar i Barnkanalen, kl.13.45. Repris onsdagar kl.13.30.

Nya avsnitt av barnprogramserien Indogas sänds under nio veckor, med start nu på lördag. 

Avsnitt 10: Breakdance

Enok ska vara med på årets vårshow i breakdance. På genrepet kom han ihåg alla steg men trots det är han är ändå lite nervös inför själva showen.

Avsnitt 11: Western ridning

Systrarna Ada och Alinas största intresse är hästar. Nu ska de få prova på att rida westernridning. Kommer de att klara av alla momenten och kunna hantera hästen?

Avsnitt 12: Gymnastik

Sanneli drömmer om en OS-karrriär i gymnastik. Det är en sport där man måste träna väldigt mycket. Nu har hon börjat tävla och ska delta i en styrketävling.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista