1 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
2 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
3 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
4 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
5 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
6 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
7 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
8 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
9 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
10 av 10
Kakaoråvara

Grannlagat Anders & Mattias Laby´s Chokladfabrik

Grannlagat Laby's Choklad 1
3:42 min

Efter en dålig skördesäsong som biodlare behövdes ett alternativ och komplement. Råvaran honung förädlas idag till praliner med smaker från när och fjärran. Lakrits och hallon, fjällbjörk och trattkantarell. Anders och Mattias Laby hittar nya smaker och vinner utmärkelser för praliner med udda smaker. November 2011 belönades Anders och Mattias åter med en guldmedalj för en ny smak: Hallon och lakrits när mat-SM avgjordes på¨Älvsjömässan i Stockholm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".