Kärlek Extra Allt!

Vi vill att du ska skriva något på temat ”Kärlek extra allt”.

Skriv hur du vill och vad du än kommer att tänka på.
Det finns bara en regel, texten får vara högst 2000 tecken.

”Kärlek extra allt” är en uppmärksammad föreställning från Riksteatern. Den 22 mars spelas den i Falun. Den text som vinner tävlingen får vara med i föreställningen. Dessutom finns det flera fina priser.

Maila ditt bidrag tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till gomorrondalarna@sr.se. Skriv ”Kärlek Extra Allt” i ämnesraden.

Du kan också skicka det till Sveriges Radio Dalarna, Box 123, 791 23 Falun.

Senast den 7 mars måste vi ha din text.

Från Riksteaterns hemsida:
Kärlek extra allt! En hyllning till kärleken i alla dess former! Kärlek extra allt! är en feelgoodmusikteaterföreställning om det finaste vi vet. En livs levande textsamling, fast live och direkt, inbäddad i en skön atmosfär, härlig livemusik och massor med omtanke. Ni kommer att möta både myspys och oledolycka med specialskrivna texter från några av Sveriges mest spännande författare, poeter och artister.

Timbuktu, Anna Vnuk och Ali Esbati med flera har specialskrivit texter för skådespelarna Isabel B Reboia och Mikael Wranell och musikern Magnus Tingsek. Tillsammans med regissören Farnaz Arbabi har de kokat ihop något superspeciellt om både myspys och oledolycka. De ser till att ni kommer känna er avslappnade, omhändertagna och lyckobubbliga när ni traskar vidare ut i vinterkylan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".