Lasso fredag 1/12

Bolltrollaren Rickard Sjölander

Rickard Sjölander i Habo har spelat fotboll i många år och vet hur man har bollen i fokus. Men sen två år tillbaka har han lagt fotbollen bakom sig och satsar istället på sporten Fotbolls freestyle.

Dreamhack på Elmia i Jönköping

Två gånger om året sen 2001 är det Dreamhack på Elmia i Jönköping. I år gäller det att komma in i Guiness rekordbok som världens största dataträff.

Donny och Jimmy från Stockholm till exempel for till Dreamhack i Jönköping och här lärde de känna Anna och My, som också kommer från Stockholm.

Mattias Holmgren i Gisleparken

Ikväll spelar Mattias Holmgren i Gisleparken.

Amy Diamond

Amy Diamond, är på väg till Stockholm. Kjell fick en kort pratstund med henne innan det var dags att åka. Men vad är det hon ska göra där?

Scandinavian Raceway Nostalgia

Scandinavian Raceway Nostalgia heter motormuséet som håller på att skapas i Anderstorp allteftersom ekonomin tillåter. Nu har de hunnit så långt så de vill visa upp sig ordentligt.

Museet skildrar Formel 1 banan Scandinavian Raceway och Roadracing VM, och dess historia från under glanstiden från mitten av 60 talet och fram till slutet av 80 talet. Thyrone ”Ticko” Persson är eldsjälen i museét, som har öppet hus på skyltsöndagen, för alla i Anderstorp har inte besökt muséet ännu...

Jessica på magdans

Hösten lider mot sitt slut och det gör även alla dom studicirklar som startade för några månader sedan. Men hur är det , har dom gett nånting?

Lassos reporter besökte finalen i en av dom. Och mötte rytmer, känslor och starka färger. Det handlade nämligen om en studiecirkel i magdans....

Emelie Larsson från Vaggeryd och Nasdaran Sadati från Jönköping var två, av alla som lärt sig nya rörelser....