Lasso fredag 26/1

Chatrin och Sandra stortrivs på revyscenen

I Lasso i dag mötte vi en revyrookie och en revyräv.

Sandra Ekman är med och revyar för första gången i Eksjö i revyn ”Bättre sent än...”. En titel som syftar till den stress många upplever i samhället nu. Sandra har tidigare tävlingsdansat, men på scen både sjunger hon, dansar, agerar och har dessutom skrivit manus till tre nummer.

Chatrin Fundin i Vetlanda är mer rutinerad. Hon är med i Vetlandas lokalrevy för 19:e gången. Hon har vuxit upp i en musikintresserad familj och trivs utmärkt på scen. Chatrin, precis som Sandra, är mångsysslare. I Lasso fick vi höra hennes stämma i Monica Zetterlunds ”Sakta vi går genom stan”.

Och efter 19 år vet hon vad som kännetecknar en lyckad revy.

HV backen Johan Åkerman i Lasso

Igår slog han Fredrik Stillmans åtta år gamla rekord för flest poäng under en säsong för en back. Såna rekord finns det ju många i ishockey, men är det något som man som spelare tänker på eller är det bara vi i media som tar fasta på sånt?

Jönköpings lokalrevy, Wätterpirater

Johan Nyström och Marcus Kvick från Sällskapet Kommunalskratt besökte Lasso frédag. De är två av alla som medverkar i Jönköpings lokalrevy, Wätterpirater.

Anebyljud i hollywoodfilm

Magnus Walfridsson från Aneby har gjort ljudet till en hollywoodfilm. Ny är han påväg till Hollywood för att vara med på premiären. Innan han åkte, berättade han lite om arbetet med filmen.