Lasso fredag 11/5

 

 

Världsmästare i innebandy

Strax efter lunch idag kom de hem till Mullsjö - världsmästarna i innebandy. Igår vann laget från Mullsjö innebandygymnasium skol-VM i Brno. Och framför kommunhuset stod fullt med folk och väntade på dom.

En av dom var Karin Lundgren Hon är från Köping - men det var givet att hon skulle finnas på plats i Mullsjö.

Panelhönorna

Vad kan tänkas att Panelhönorna pratar om denna freda, jo givetvis Eurovision Song Contest vad annars. Men har de rätt i sina synpunkter när det gäller låtar och artister? Lyssna på Schlager-Mirre och Schlager-Sara.

Lisette från Jönköping i Eurovision Song Contest

Lisette Vares från Jönköping var en av körsångarna bakom Maltas bidrag igår i semifinalen i Eurovision Song Contest i Helsingfors. Tyvärr gick ju inte Malta vidare.

Lisette berättar om hur det var att vara med i Eurovision Song Contest och lite skvaller kan vi väl få.......


Tobbe trollkarl i Huskvarna

Tobbe är på söndag i Folkets Park i Huskvarna för att trolla med barnen. Han är i trolleritagen fortfarande alltså, trots Let’s dance och Talang 2007.

Han sitter just nu som jurymedlem i Talang 2007 i TV4 och buktalerskan med sin apa, Zilla och Totte, charmade honom. Hör vad Tobbe har och säga om det.

Huskvarna - Hollywood


Ska man sätta upp jättelika bokstäver med texten Huskvarna uppe på Huskvarnaberget, modell Hollywood? Eller är det en styggelse?

Den saken kunde huskvarnaborna diskutera idag, när det var Huskvarna marknad på Esplanaden. De som stod och tog emot argument för och emot var Lennart Angselius, parkchef i Jönköping och Gunnar Storm från Javisst Huskvarna, som är ortens köpmannaförening.

Roland Karlsson, numera bosatt i Lekeryd men född i Huskvarna, vill absolut inte se några stora bokstäver på berget.