Du, Hasse och Melodifestivalen

Nu är det Göteborgs tur att avnjuta Melodifestivalen, och avnjuta är precis det Hasse ska göra när han i morgon skall äta frukost - med inte bara en utan ALLA delfinalsdeltagare.

Hela redaktionen har samlats på deltagarnas hotell och sänder live därifrån mellan 9.00 till klockan 12.00. Webben kommer under hela förmiddagen uppdatera med roliga klipp, bilder och exklusivt back-stage material.

Du som följer oss via webben kan även vara med och intervjua artisterna. Skriv din fråga och till vem av artisterna som skall få din fråga i ett mail till Hasse.

hasse.andersson@sr.se

Göteborg

Brolle - 7 Days And 7 Nights

Loreen - My Heart Is Refusing Me

Babsan - Ge mig en spanjor

Elisabeth Andreassen - Vaken i en dröm

Sanna Nielsen - I'm In Love

The Moniker - Oh My God!

Anniela - Elektrisk

Christian Walz - Like Suicide

Tävling

Vinn en exklusiv plats i Guldsoffan till fredagens genrep!

Du har nu chans att vinna en exklusiv guldplats nära scenen och bli guidad runt av SVT-hallåan Ana Barat. Dessutom får du träffa SVT-profilerna och få en Melodifestivals-goodiebag. Precis innan start kommer igång eskoteras du till din plats för att sedan avnjuta showen.

Allt du behöver att göra är att svara på nedanstående fråga och mejla till radiohuset.gbg@sr.se

- Vem av Göteborgs delfinalister har deltagit flest gånger i Melodifestivalen?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".