Deluxegänget

Det här är ett fint gäng. Läs och lär.

Pontus Enhörning
Har på sitt samvete odödliga P3-program som Klang & Kompani, Metropol och Önska. Har också gjort ett antal teveproduktioner för bland andra SVT, TV3 och Kanal 5, senast Lantz i P3 som sändes i SVT. Är en av landets främsta stå-uppare och showar i höst både i och utanför Stockholm. Är värd för Deluxe scenshow.

Jörgen Lötgård
En av P3:s allt starkare programledarprofiler som haft en central roll i Deluxe sedan starten. Gör bland annat karaktären Jocke Tuffing. Har även varit bisittare åt Annika Lantz och medverkar i SVT:s Kvarteret Skatan.

Erik Ekstrand
Ger i Deluxe liv åt vetenskapsmannen Boogie Eriksson och Johan med sexdagboken. Programleder även Pussel i TV4. Dyker också upp i olika panelkonstellationer för både TV4 och SVT.

Sara Young
Mångårig stå upp-komiker som synts både i Stockholm Live och Extra Allt i SVT. Dyker i höst upp på många av stå upp-klubbarna runt om i landet. Gör naturfenomenet Äva Tosstensson i Deluxe.

Mackan Edlund
Mannen bakom karaktärerna Folköl, Björne och Jörgen Karmapolice, samt imitationen av Jönssonligans Vanheden. Ses även i TV4:s Pussel.

Fredrik Zander
Producent och dramatiker som jobbat med radioprogram som Så Funkar det och Lantz i P3, samt skrivit pjäser för både radio och scen. Gör i Deluxe imitationen av Per Sinding Larsen, samt producerar föreställningen.

Tobias ”Sjökexet” Carlsson
Deluxe dj och prisbelönta ljudkonstnär. Har under sommaren turnerat med flera namnkunniga artister.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista