Mer efterhandslyssning från Sveriges Radio i mobil.sr.se

Nu blir det ännu enklare för publiken att lyssna när och var de vill på Sveriges Radio. Med premiär idag utökas utbudet av nyheter och väder för efterhandslyssning i SR:s prisbelönta mobilsajt mobil.sr.se.

Sveriges Radio erbjuder sedan tidigare efterhandslyssning i 30 dagar (”Lyssna igen”) på nyhetssändningar inom många olika ämnesområden på sr.se. Nu har turen kommit till mobil.sr.se. Publiken kan nu lyssna på nyhetssändningarna från Ekot, Ekonomiekot, Radiosporten, P3 Nyheter, Kulturnytt, Vetenskapsradion samt väder- och sjöväderleksrapporterna när och var det passar dem. Samtliga sändningar är tillgängliga i 30 dagar.

- Med Lyssna igen-arkivet för nyheter och väder även i mobil.sr.se kan publiken lyssna när och var de vill. De kan också höra nyheter och sport här hemma eller på resa utomlands, lyssna på den senaste sjöväderleksprognosen när de behöver den, direkt på däck, säger Daniel Boo, ansvarig för mobila tjänster på Sveriges Radio.

2007-06-01

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista