Sveriges Radio Play för Android - direktsända kanaler

Sveriges Radio Play för Android

Lyssna på Sveriges Radio på ett enkelt sätt i din Androidtelefon med applikationen Sveriges Radio Play. Den finns att ladda ner gratis från Android Market.

I applikationen hittar du Sveriges Radios direktsända kanaler, alla webbkanaler till exempel Radioapans knattekanal, P3 Street, P3 Svea, P3 Star och P3 Rockster. Alla extrasändningar med sport och presskonferenser finns med bland de direktsända kanalerna.

Du kan även lyssna på alla radioprogram vi erbjuder i sändningsarkivet, samt förstås på poddradio. Om du vill kan du ladda ner poddradioavsnitt och lyssna senare i offline-läge.

Applikationen är utvecklad av Sveriges Radio i samarbete med Jesper Svensson och bygger på "SR Player" som skapades av medlemmar på det svenska Androidforumet Swedroid. 

För att börja lyssna rekommenderar Sveriges Radio att du först skaffar ett 3G abonnemang med fast pris för internet, annars kan det bli dyrt att lyssna.

Du kan förstås lyssna över WiFi utan att det kostar dig något, eller ladda ner avsnitt och lyssna offline då du är ute och rör på dig.

Ladda ner Sveriges Radio Play för Android

1) Öppna programmet Market i din telefon.
2) Klicka på Sök och skriv in Sveriges Radio.
3) Välj appen Sveriges Radio Play och installera den.

Du kan också läsa mer här: #link=247254#

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".