Play för Android uppdaterades 1 juli

Vi har förändrat hur kanaler och extrasändningar visas i Sveriges Radio Play.

Sveriges Radios direktsända utbud består av de ordinarie kanalerna samt extrasändningar. Extrasändningarna kan vara extrainsatta nyheter vid stora nyhetshändelser, eller matcher som Radiosporten sänder från exempelvis Allsvenskan och Elitserien. I Play har både kanalerna och extrasändningarna visats i samma lista, vilket gjort att extrasändningarna upplevts som lite svåra att hitta.

I den nya versionen av Play delar vi upp Direktvyn på två flikar. Kanaler visar vårt ordinarie utbud av kanaler med P1, P2, P3, P4 och alla de andra. Extrasändningar listar såväl de extrasändningar som pågår just nu som de som kommer senare idag, så att det blir lättare att planera sitt lyssnande.

Nytt i Play 3.4.2 för Android

  • Alla dagens pågående och kommande extrasändningar och sportsändningar finns nu tydligt samlade i fliken Extrasändningar på Direktvyn, bredvid listan med Kanaler.
  • Vid viktiga extrainsatta nyhetssändningar kan appen tipsa om sändningen på en speciell plats över kanallistan. 

Appen har också ett antal felkorrigeringar (buggfixar) jämfört med tidigare versioner.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista