Radioapans kojträd
Radioapans kojträd finns för Android och Iphone/Ipad.

Integritetspolicy för Radioapans banankalas och Radioapans kojträd

På Sveriges Radio är vi transparenta med vilken typ av data vi lagrar i våra appar, hur det görs och vad den används till. All vår datahantering sker på ett sätt som inte skadar vår publiks förtroende.

Vi samlar inga personuppgifter om dig som använder Radioapans banankalas och Radioapans kojträd. Däremot tar vi del av hur vår publik använder apparna, i syfte att kunna förbättra användarupplevelsen.

Genom att installera apparna Radioapans banankalas och Radioapans kojträd godkänner du att vi samlar anonymiserad information om hur dessa appar används. För att göra detta använder vi statistikverktyget Google Analytics i syfte att ta fram statistik i samlad form om användarbeteenden och trafik. Sådan statistik innehåller aldrig någon form av personlig information utan är till för att upptäcka generella mönster i användningen av apparna. Syftet är att veta hur vi ska fortsätta att förbättra apparna.

Om du vill läsa mer om hur Sveriges Radio som företag hanterar personuppgifter kan du göra det här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".