Programbild för Mammas Nya Kille
Mammas nya kille: Mattias Fransson, Sofia Wretling, Lars Berge, Bengt Strömbro, Sven Björklund och Olof Wretling. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Malin H

Har inte varit på jobbet på ett tag. För ... Det var var inte Shanti som hade skickat SMS:et till mig i torsdags...

Hur pinsamt som helst. Gick till Tapas-stället och satte mig och tog en cider lite innan. Plötsligt dyker vaktmästern från SR upp, med sin son som är kanske 12 år. Vaktmästaren vill bara att vi ska hälla i oss vin och sen åka hem till honom. Jag försöker på ett trevligt sätt ta mig där ifrån, när plötsligt den här pojken ska sitta i mitt knä och spiller ut ett glas rött över mig. Då dyker Bengt och Patrik upp och tar kort och bara garvar och är så fucking jävla nöjda med sig själva. Allt var bara ett ”skämt”!. 

Och dem har tänkt på allt. Begravt Malin S i en massa arbete kring att Patrik ska fråga Stefan Norell 22 frågor. Så jag har ingen backup där. jag fattar inte varför inte Patrik kan skriva sina fucking jävla fråger själv.

Jag måste hämnas så fucking jävla gruvligt på dem.

Är tacksam för förslag...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".