Programbild för Mammas Nya Kille
Mammas nya kille: Mattias Fransson, Sofia Wretling, Lars Berge, Bengt Strömbro, Sven Björklund och Olof Wretling. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Malin H

Bengt har låst in sig med Patrik på sitt rum för att gå igenom alla kvitton som Patrik hade med sig tillbaka efter att han hade hälsat på Mangan. Så dem har ju vad dem gör.

Så jag och Malin S håller på att anordna en förfest i biljardrummet, för ikväll är det Umeå Open!!! Dem som har skrivit upp sig på listan att dem ska komma är:

Gotte och Shanti och Johan Lindgren, Kicki Tapper, Thunder och han skulle ta med sig sin pojke, Jessika, Ritar’n med mamma, Manne Maiden och Agneta F.O. Och så ska vi leka Prat i Kvadrat. Jag mailade till sångaren i Deportees och bjöd han, men asså att det skulle hända att han dök upp är ju .... Knasigt... 

Jag har börjat dricka lite cider för att lugna ner mina nerver...Asså jag menar han kan ju komma... Vad ska jag säga då? Förslag tack!

Ha en lovely helg... Det ska jag ha...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".