Programbild för Mammas Nya Kille
Mammas nya kille: Mattias Fransson, Sofia Wretling, Lars Berge, Bengt Strömbro, Sven Björklund och Olof Wretling. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Malin H

Nu känner jag att jag har tillräckligt med distans till förra helgen för att kunna berätta om den.

Förfesten som jag och Malin S hade styrt upp i Biljardrummet tog en oväntad vändning. Det började bra med att jag och Malin lyckades jaga upp alla att dricka snabbt. men sen när vi skulle leka lite så hamnade hela gruppen i en diskussion kring Mangan och att han ska bli 100 kg bara muskler innan sommaren. Vilket ledde till att alla började bråka om vem som var störst och starkast, och utmynnade i en brottningsturnering. Så här såg heaten ut:

match 1: Gotte vs Shanti (Då gick jag på toa och tjuvrökte) - vinnare: Shanti

match 2: Manne Maiden vs Kicki Tapper - vinnare: Kicki Tapper

match 3: Thunder + son vs Ritar’n + mamma - Vinnare Ritar’n + mamma(Övervåld från Ritar’ns mamma)

match 4: Agneta FO vs Jessika - vinnare Agneta FO.

Sen vart det en massa tjafs och folk vart för fulla men till slut blev det final mellan Kicki Tapper och  Agneta FO, och Kicki vann efter 2 sek. Hon drog en kvarting i pannan på Agneta och så var det klart. Kicki Tapper är starkast och bäst på att slåss i MNK! Men hon tål ju mest sprit också.Malin S hade lovat på fyllan att vinnaren skulle få hångla med henne i vilrummet och jag tror att hon vart positivt överraskad.Det blev som startskottet på nåt fucking jävla märkligt, Agneta och Johan Lindgren började hångla och Gotte och Shanti! Fuck! Men då for jag hem.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".