Programbild för Mammas Nya Kille
Mammas nya kille: Mattias Fransson, Sofia Wretling, Lars Berge, Bengt Strömbro, Sven Björklund och Olof Wretling. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Malin H

Har suttit nästan en hel vecka i häktet för att gubben Melange har kontakter. Och det enda Bengt gjorde var att SMS:a mig att jag skulle be om ursäkt men inte under några omständigheter nämna Sveriges Radio, annars blir det ologiskt. Den enda som tog det här på allvar var Peter Nilsson, som slog näven i bordet och sa åt Hans att släppa anklagelserna mot mig. - ” Hur senil får man bli Hans Malignt Melanom eller vad fan du nu heter? Stämma en tjej! Ja det var ju moget. Vad ska du stämma nästa gång? En kattunge!? Skärpning för fan, en käftsmäll har väl ingen dött av!   Sen sa han åt Bengt: - ”Vad fan är du för en chef Bengt? En av dina anställda sitter i häktet och du vill att hon ska säga förlåt.     Nej amatördiplomat får du vara med ungarna när dem inte vill tvätta snopp och snippa. Sen fick jag välja ett avslappningsband från Peter Nilssons arkiv. men jag vet inte vilket jag ska ta. Vilket är Livscoachens bästa råd? 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".