Innehåll 15 oktober

Programledare: Klas Ullestam

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar.

15.07: Ganda-rättegången sista dagen i dag. Den första rättegången i Sverige om spridande av datavirus. Ulla Öhman är där och sammanfattar rättegången direkt (HF)

15.22: Nya förslag om religiösa friskolor från regeringen. Vi pratar med Oasen kristen friskola i Sundsvall.

15.37: Kommunens kostnader ökar om sjukpenningen sänks, det finns redan sjukskrivna som får socialbidrag. Solbritt högberg ekonomichef på socialförvaltningen Härnösand. Reportage Annelie Ledin.

15.47: Diskussion om ovanstående Lars Persson, fp, och Lena Österlund, s, i studion.

15:55 GIF Sundsvall har chans att ta sig upp i Allsvenskan. Match i kväll mot Jönköping Södra. Christer Jonasson om hur det kan gå!

16.12: Pengarna till bidrag för solpaneler är nästan slut i länet. Vi träffar en som hunnit i tid och fått upp sina plåtar Reportage: Lennart Sundwall.

16.22: Vad finns det för alternativ om man vill samla egen energi runt huset? Samtal med Gun Larsson på Energikontoret i Sollefteå.

16.30: Resumé – alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning

16.45: Ekot

17.05: Folkpartiet stödjer inte längre arenabygget i Sundsvall och skall samla in nya förslag. Dagens Kommunfullmäktige har diskuterat frågan. Vi kollar vad de kommit fram till.

17.20: Janne ”Loffe” Karlsson spelar i kväll. Vi pratar med honom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista