Innehåll 1 november

Programledare: Lotte Nord  lotte.nord@sr.se

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar.

15.07: Senaste nytt om busstrafiken efter knivrånet i tisdags kväll. Hur ska det bli med pengahanteringen på bussarna som det nu är stopp för? Reportage av Sofia Hultqvist och eventuellt Ingrid Engstedt Edfast

15.22: SCA:s vd Kenneth Eriksson kommer till studion för Intervjun. Vad ska hända med deras skog om 20 år när papper är omodernt? Om vill han ha ett vindkraftverk som granne i fritidshuset i Saluböle i norra Ångermanland? (studio)

15.37: mer om Kenneth Eriksson

15.50: ”Norrlands Athén” – låten och filmen som gör succé (nåja...) på YouTube – vi har hittat upphovsmännen. En av dem hör du här!

16.12: Varför sliter kvinnor ut sig och får ”ful-pension” medan männen får avtal med ”fin-pension”. Anne Sofie Höij i Härnösand är sjukpensionär och intervjuas av Christer Suneson.

16.22: Diskussion om olika villkor för pensionen med Roger Kangas från Manscentrum och Försäkringskassans chef Ann-Kristine Munter. (studio)

16.30: Resumé – alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning

16.45: Ekot

17.05: Ev mer om busstrafiken i Sundsvall.

17.15: Enkät om ojämlika villkor inom idrotten (uppföljning från gårdagens debatt)

17.20: Kvällstipset - hur bra som helst! Och BUBBLARE under hela sändningen - lyssnarnas förskräckliga och spöklika upplevelser - ring 060 - 66 62 51!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".