Torsdag 10 april

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/cgi-bin/sidor/index.asp?ProgramID=2724

15.07: Nedre delen av Esplanaden, Sundsvalls paradgata, ska bli en lekfull mötesplats med skulpturer som både är konstverk och klätterställningar. Vi pratar med konstnären Beatrice Hansson. Hur har hon tänkt?

15.37: Gudrun Schyman, som en gång fick ta paus från politiken på grund av sin alkoholism, reser i länet och pratar om alkoholpolitik. I eftermiddag besöker hon vår studio.

15.42: Vad säger Sundsvallsborna om alkohol? Varför är alkohol bra? Reporter Annie Granzell har frågat på stan.

16:12: Arbetsgivarorganisationen Teknikföretagen gör en turné som vänder sig till landets 10-12-åringar. Idag får Gångvikens skolan utanför Sundsvall besök. Blir det nån fart på teknikintresset?

16.22: Folkhögskole Kapellsberg ska byta namn. Eleverna är upprörda.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: På Haiti trissas oroligheterna upp. Chockhöjda matpriser leder till upplopp. Mitt i den spända stämningen finns just nu Lennart Eriksson från Trehörningsjö. Hör honom rapportera direkt!

17.20: Djamel Laroussi, algerisk gitarrfantom med skönt gung i guran, spelar på Hullsta gård i Sollefteå ikväll. Sedan blir det Övik och Sundsvall. Vi ringer och hör efter vad vi kan vänta oss.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion. Insändartelefon 060-66 62 51.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".