Torsdag 17 april

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/cgi-bin/sidor/index.asp?ProgramID=2724

15.07: Hotell Ibis 126 gäster evakuerades i morse och rökutvecklingen var kraftig. Ändå gick det inte ut något VMA till de närboende. Varför inte? Räddningstjänsten svarar. (Rep. Peter Hansson)

15.22: Sista datumet (5 maj) för att lämna in deklarationen kryper allt närmare och frågorna hopar sig. Ring in och få frågetecknen uträtade av tre skatteexperter: Josefin Olsson och Mattias Bergman från Skatteverket och Rolf Nordén, Nordea. Ring 060 - 66 33 77.

15.37: Fler deklarationsfrågor.

15.42: Fler deklarationsfrågor.

15.52: IKSU-spelaren Martina Söderqvist från Örnsköldsvik spelar SM-final i innebandy i Globen på lördag. Hon pendlar 22 mil fyra-fem gånger i veckan mellan Örnsköldsvik och träningarna i Umeå. (Rep. Lennart Sundvall)

16:12: Det kommunala bostadsbolaget Solatum i Sollefteå är ute på djupt vatten när man har gett alla bygg- och renoveringsarbeten till ett endaste byggföretag utan att göra nya upphandlingar för större arbeten. Byggföretagare i Sollefteå och konkurrensverket gillar inte Solatums beteende. VD:n Arne Eriksson svarar. (Reporter Annelie Ledin)

16.22:

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: Enligt Kyrkans tidning äger Svenska kyrkan en hel del aktier inom vapenindustrin och porrbranschen. Hur ser det ut i Härnösands stift. (Rep. Ingrid Engstedt Edfast)

17.20: Internationell konsert ikväll. Chamber Domaine, en ensemble bestående av: violin, viola, cello, piano och sångaren Christopher Lemmings kommer från London till Sundsvall för att spela. Den välkända radioprofilen Kersti Adams-Ray från P2:s Aurora presenterar programmet och kommer till oss i studion.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

MITT TIPS för i morgon här i P4, Västernorrland:
Levande musik blir det i P4 Morgon när Svänzons dyker upp i studion 0815. De firar massor av skivor och massor av år i svängen, typ 36 år eller så. Men varför stavar de så konstigt?!

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.30 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista