Fredag 18 april

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/cgi-bin/sidor/index.asp?ProgramID=2724

15.07: Nu kan lokala fiskare och sportfiskare lättare få bidrag. Fiskeriverket har ändrat sina bestämmelser. Fiskeriverket berättar mer.

15.22: Det väntas bli ställ i Nolaskolan i Örnsköldsvik imorgon. Hamba Nahti kallas en konsert där svenska musik- och dansformer befruktas av dito från den afrikanska kontinenten. Körer, folkmusikgrupper, dansare och mycket mer. Vi pratar med dirigent Lillemor Bodin-Carlsson.

15.37: Lodjuren blir fler i Västernorrland. Över 100 lär det finnas och länsstyrelsen verkar nöjd. Rovdjurskonsulent Gunnar Ledström berättar mer.

15.42: Det blir inget åtal mot den renskötare som sköt en varg väster om Gålberget för ett par veckor sedan. Frågan ”varför inte” ställer vi till åklagare Christer Jarlås.

16:12: Flera Sundsvallsadvokater som anlitats för att sköta invandrarärenden har uppträtt märkbart berusade i arbetet. Representanter för asylkommittén ifrågasätter rättssäkerheten. Advokatsamfundets generalsekreterare Ann Ramberg svarar på frågor.

16.22: Jazzklubben i Sundsvall är riktigt på gång. Stort arrangemang i helgen med tre orkestrar och dessutom får klubben en egen plats under Gatufesten i sommar.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: ”Då kan du schakta bort hela fjällvärlden, så kan ju folk försöka gå Kungsleden bäst fan dom vill.” Mammas nya kille hörs som vanligt på fredagar.

17.20: Sundsvall Dragons har ikväll chans att gå till SM-final i basket. Det gäller bara att tvåla dit Södertälje hemma i Sporthallen. Vår reporter Carl-Johan Höiby finns på plats.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

MITT TIPS för måndag här i P4, Västernorrland:

Kritikerrosade artisten Britta Persson kommer till studion kring 08:10.

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.30 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista