Tisdag 27 maj

Programledare: Lotte Nord ( lotte.nord@sr.se )

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/cgi-bin/sidor/index.asp?ProgramID=2724

15.07: Det är bara några veckor kvar till studenten och vi kan sätta hela Sveriges Radios budget på att det kommer intagas alkohol på offentlig plats i till exempel Busbacken i Sundsvall. Hur kommer det sig att polisen ser genom fingrarna med det år efter år? Polisens ingripandechef Tomas Åslund svarar.

15.22: Mer student. Hur är det med den ljusnade framtiden? Har du jobb i sommar? Vad gör du till hösten? Vi har pratat med Ebba Nyberg och Josefin Thoreheim i Sundsvall som tar studenten snart. (Rep. Ingrid Engstedt Edfast)

15.37: Utredningen om nya regionindelningar ligger nu på regeringens bord. Ångermanlandskommunerna och Timrå vänder sig norrut medan Sundsvall och Ånge orienterar sig västerut. I eftermiddag hör vi kommentarer kring detta.

15.42: Mer om regioner. Hör bland annat länsrådet Sten-Olof Altin.

16:12: Vissa får skaka hand med kungen och drottningen för sina insatser. Det kommer Sollefteå Winter Games Elisabeth Byström att få göra nästa vecka. Och med sig hem får hon ett stipendium på 50 000 kronor. Vad ska det användas till?

16.22: Senaste nytt. Kanske om att medlarna har lagt ett bud i vårdkonflikten. Förhandlingen sker centralt, men det kanhända att lokala företrädare har något säga redan nu.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: Kan inte Ulvön komma till konsten får konsten komma till Ulvön, vilket den nu gör för tredje år. I juli kommer den bandagerade träd och calypsomusik bland annat. (Rep. Lennart Sundvall)

17:12: Mer från Ulvön.

17.20: Kvällstips eller rapport från säkerhetsarbetet kring järnvägsspåret genom Sundsvall.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".