Onsdag 11 juni

Programledare: Mikael Andersson ( mikael.b.andersson@sr.se )

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/cgi-bin/sidor/index.asp?ProgramID=2724

15.07: Värsta vårdtimmen i eftermiddag. Alla makthavare inom landstinget är överens: Nu måste vi få bukt på det ekonomiska underskottet! Frågan är bara hur... Om detta handlar vår första timme.

15.22: Vi har läst på allehanda.se att en hel vårdavdelning kan få stryka på foten i Sollefteå. Stämmer det verkligen? Vi frågar sjukhuschefen Inger Bergström. (tfn)

15.37: Ring in och ställ politikerna mot väggen! Eller kom med tips om hur man kan spara. I studion finns Susanne Sundkvist (v) från majoriteten och Roy Resare (mp) från oppositionen.

15.42: Fortsätt att ringa: 060 - 66 33 77

16:12: Vissa kan få kämpa mer än andra för att ta studenten. Samuel och Lars-Erik har Aspergers syndrom och nu går de ut ur skolan. (Rep. Dan Gerell)

16.22: Vi får också träffa två föräldrar, Catherine och Bengt, vars söner har Apergers syndrom. Nu ska föräldrarna handskas med att sönerna planerar för ett nytt liv med bland annat eget boende. (Rep. Dan Gerell)

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: 18 utbildningar ställs in vid Mittuniversitetet. MIUN:s utvecklingsledare Margareta Lindhagen berättar mer. (tfn)

17.12: Vi tog som vanligt vår lunchrunda till livsmedelsbutiken intill och vad får vi se i mjölkdisken? Jo, en alldeles ny mjölksort, i alla fall på dessa breddgrader: Lattemjölk! Vad är det för fel på vanlig mjölk? Vi frågar Milkos produktchef Henrik Öhman och Gunilla Steinwall på Svensk mjölk. (tfn)

17.20: Kvällstips. Ehh, dricka kaffe latte?

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.30 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista