FREDAG 4 Juli

Hej!

Programledare: Mikael Andersson ( mikael.b.andersson@sr.se )

Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - gå in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar) http://sverigesradio.se/cgi-bin/sidor/index.asp?ProgramID=2724

15.07: Hos polisen i Sundsvall finns dolda författartalanger. Åsa Grip arbetar till vardags som informationsansvarig, men hon skriver noveller också. En av dom är prisade - en historia med en bubbla inblandad, eller är det kärlek...

15.22: FRA- lagen klubbades igenom. Men fortfarande finns åsikter. Härnösandscenterpartisten Erik Hultin har startat ett upprop mot lagen. Vilka argument har han.

15.37: Gatufesten pågår i 30- gradig värme i Sundsvalls city. Samuel Costa Nordvall tar tempen på besökarna - vad äter dom, törs dom åka karusselrna och vilken artist ser dom helst. Är du där?

15.42: Systembolaget i Sundsvalls centrum stängde klockan två idag, och har helt stängt i morgon. Hur gör andra städer med festivaler i stan? Vad tycker folk på stan.

16:12: Under veckan har vi hört lyssnarnas åsikter om vilket landskap som är bäst. Idag ska den första delen av tävlingen Turistkampen avgöras. Varumärkesexpert Jan Treffner är domare.

16.22: Sommartipset idag är ett lästips, signerat Åsa Grip, informationsansvarig vid Polisen Västernorrland.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.12: Nyhetsklippet - ännu en tävling i eftermiddagen. Här gäller det för dig att ha koll på veckans nyhetsflöde i din lokala radio. Chans att vinna fina priser.

17.20: 25- årsjubilerande Skulefestivalen drar igång ikväll. Vi kollar läget ett par timmar innan artister drar igång.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

VÅRT TIPS för i morgon här i P4, Västernorrland:

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.30 - 18.00)