Onsdag den 23 juli

Alla tider är cirkatider. Lyssna gärna i efterhand i vårt arkiv.
http://sverigesradio.se/cgi-bin/vasternorrland/program/index.asp?ProgramID=66

15.08 SMHI ger oss en direktrapport om vädret. Nu verkar det som att högsommaren är på väg, på riktigt. Och SMHI ser inget slut på högtrycket. Meteorolog Eva Strandberg med direkt.

15.18 Sundsvalls kommun vill byta bort diesel mot rapsdiesel och bensin mot biogas. Det öppnar upp för privatpersoner att tanka alternativa bränslen. Reporter Oscar Pierrou.

15.38 Erikshjälpen hakade på retro-trenden och öppnade chiq second hand butik i centrala Sundsvall. Leif Grip på Erikshjälpen intervjuas av Mikael Andersson, bland annat om varför second hand kläder är bra för miljön.

15.47 Eva Martin Lindberg, modebutiksägare om ekologiskt och ekonomiskt hållbar klädproduktion. Måste vi betala mer för sjyssta kläder?

16.12 Turistkampen om stjärnklassning på campingar. Vad betyder fem stjärnor egentligen, är det en garanti för en lyckad campingsemester?

16.20 Kvällstipset handlar om bärplockning. Jordgubbarna lockar ute på fälten, men det finns inte så många odlare kvar i länet som erbjuder självplock.

17.10 Byggfacket om rasolyckan vid brobygget över Älandsfjärden i slutet av maj. Annie Granzell reporter.

17.17 Sommarföljetongen Taxi, resa 11 ”ATT RESA UTAN ATT RESA ”

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista