Landshövdingen Bo Källstrand uppskattar SR Västernorrland. Foto: Peter Hansson

Tisdag 7 oktober

Efter tre lockar idag med en stor intervju med Västernorrlands nya landshövding Bo Källstrand. Vi pratar också integration med Leili Falsafi och bankkris med JAK-bankens Jeanette Södermark.

15.07: ”Bristen på intresse för svampplockning och Åresemester ligger mig i fatet när jag vill bli betraktad som svensk.” Vi pratar med Leili Falsafi, psykolog, organisationskonsult och debattör, som idag ska inspirera personer i Västernorrland som jobbar med integration. (Rep. Peter Hansson)

15.22: Bo Källstrand heter Västernorrlands nya landshövding. Vem är han? Vad vill han? Vad menar han att en landshövding ska göra? Varför tog han jobbet - stämmer ryktet att det var hans fru som längtade tillbaka till Härnösand? Vi sätter ihop ett fråge-quiz om Västernorrland, och du får gärna vara med!

15.37: Det är många frågor vi vill ställa till landshövdingen. Gör det du också! eftertre@sr.se eller 060 - 66 62 51.

15.45: Intervjun med Bo Källstrand fortsätter.

16:12: Världens banker rämnar. Banken JAK vädrar dock morgonluft. Inom den lånar medlemmarna av varandra och inga pengar placeras ”på någon anonym finansmarknad”, som banken själv skriver. Men måste man inte ha mycket pengar för att kunna dra nytta av JAK? (Rep. Johanna Vackdahl)

16.22: Kvällstips: Ta ett fotbad!

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: Relationspanelen med Anders Collin, Ingher Nylander och Anneli Haglund - idag diskuterar vi skilsmässomånaden framör andra: oktober.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista