1 av 3
Bowling är vårt kvällstips. Foto: Johanna Vackdahl.
2 av 3
Full aktivitet på SOS larmcentral i Sundsvall. Foto: Johanna Vackdahl
3 av 3
Kan man bli bowlingkung på en kväll? Det tror inte Johan Brunberg. Foto: Johanna Vackdahl

Onsdag 15 oktober

Hanteringen av samtal till SOS Alarm, hanteringen av Dadhkoda Lindström, hanteringen av barnhemsbarn under 1900-talet och hanteringen av sexrådgivning i teve. Det är hur Efter tre idag hanterar radiomediet i västernorrlänningarnas tjänst - och så nästan en strike i Kvällstipset!

15.07: SOS Alarm moderniserar. Nu finns möjligheten att se vilken plats nödsamtal från mobiltelefon kommer. Vad betyder det för Västernorrlands invånare? (Rep. Johanna Vackdahl)

15.15: Hur många ringer egentligen till SOS? Ringer folk för ofta eller för sällan till SOS? (Rep. Johanna Vackdahl)

15.37: Sundsvallsbon Dadhkoda Lindström sitter i förvar i Gävle. Han väntar på att polisen ska verkställa ett utvisningsbeslut till Afghanistan. Samtidigt säger FN:s flyktingorgan UNHCR att det är fel att skicka människor till det osäkra Aghanistan och chansen finns att Migrationsverket ändrar sina riktlinjer innan polisen hinner skicka iväg Dadhkoda. (Rep. Ingrid Engstedt Edfast)

15.45: Vi söker polisen för en kommentar kring fallet Dadhkoda Lindström. Om ingen ställer upp kommer Ingrid Engstedt Edfast in i studion och redogör för vad polisen sagt till henne.

15.52: Länsmuseichefen Bengt Edgren har fastnat i en rattonykterhetskontroll. Här berättar han om hur det gick till och vad det har fått för konsekvenser för honom. (tfn)

16:12: Göran Johansson, tidigare socialdirektör i Sundsvall, säger att vanvården av foster- och barnhemsbarn är en stor socialpolitisk skandal, som pågått årtionde efter årtionde utan att någon ingripit. Nu leder han en statlig utredning om detta. (tfn)

16.22: Kvällstips: Rulla in ett klot och låt det rulla! Vi tipsar om bowling. Har du ingen riktig bana i närheten så har Johanna Vackdahl förslag på gör det själv-bowling.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: Hon är en av Sveriges mest kända sexualrådgivare och experter på sex och samlevnad. Hon flyttade fram positionerna för sexsnack i teve på 80-talet. Idag gästar Malena Ivarsson Efter tre.

17.12: Mer med Malena.

17.20: Synskadade kräver utrop av hållplatserna på bussarna i Härnösand. (rep. Ulla Öhman)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista