Åsa Rydman sjöng och spelade live i Efter Tre. Foto: Johanna Vackdahl

Torsdag 16 oktober

Går det bättre att surfa på internet i en telefonkiosk än på tåglinjerna i länet? Vi börjar och slutar programmet med nätsurfning av olika slag.

Efter en het debatt om ekonomin i Sundsvalls kommun ger vi plats för musik och en diskussion om könsfördelningen imon musiken. Missa inte Åsa Rydmans liveuppträdande!

15.07: Vi jagar wifi-platser i länet och har hittat en helt ny företeelse i Sundsvall - nämligen Surfkiosken! Hur funkar det? Måste man krypa in i en motsvarighet till telefonkiosken för att trådlöst kunna komma ut på internet? (Reporter Gunilla Lindros)

15.22: Maria Hillborg förklarar mer om surfkiosken - och givetvis testar vi anläggningen! (Telefon)

15.37: Debatt om ekonomiska läget i Sundsvall Anita Bdioui, socialdemokratiskt kommunalråd och Magnus sjödin, moderat oppositionsråd. (Studio)

16:12: Mossiga musikval? Killar spelar trummor och tjejer tvärflöjt - det är den könsfördelning som som fortfarande gäller. Birgitta Talén Sundin sångpedagog på Kulturskolan i Sundsvall och en massa ungdomar är med. (Reporter Gunilla Lindros)

16.22: Mer musik! Åsa Rydman, artist och låtskrivare är med direkt i studion. Hon kommenterar kvinnligt och manligt inom musiken och med sig i bagaget har hon en karriär som trummis i ett punkband i New York.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet...

16.45: Ekot

17.05: Mobil på tåg? Nej, inte om du åker Mittnabotåget mellan Sundsvall och Östersund (och kanske vidare till Trondheim). Hör ilskna resenärer som tröttnat på att inte ens kunna ringa från tåget - än mindre kunna jobba med internet. (Reporter Lotte Nord)

17.12: Katarina Persson, trafikchef Veolia transport, Mittnabotåget har lovat komma med nyheter. Både vad gäller internetuppkppling och fler tågturer - lyssna! (Studio)

17.20: Tänker framtidens tåg på mobilitet? Lennart Sundwall ger dig bilden av Botniabanan - som dessutom inviger en del av nya linjen för gods idag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista