Fredag 17 oktober

Etik är Efter tres röda tråd idag. Det är inte etiskt att stjäla en cykel men är det etiskt att köpa en ny mobiltelefon?

Gröna bilister avböjde Energi- och klimatforum i Härnösand på grund av journalisten Elisabeth Höglund föreläste där - de tycker inte att hennes åsikter är etiska.

15.08: Att journalisten Elisabeth Höglund är en av föredragarna på årets Energi- och klimatforum i Härnösand har fått Gröna bilister att ilskna till och samtidigt vägra närvara vid det så kallade toppmötet. Efter tre är på plats för att få reaktioner på Höglunds framträdande. (Rep. Ulla Öhman)

15.21: I morgon eftermiddag avgörs det om Sollefteå tar steget upp till fotbollstvåan. Är detta lagets viktigaste fotbollsmatch genom tiderna? (Rep. Lennart Sundvall)

15.39: Går det att handla etiskt som konsument? Hur stora val har vi egentligen när vi t.ex. köper mobiletelefoner och smycken? Efter tre gästas av Anna Lindberg på miljöstyrningsrådet. (rep. Gunilla Lindros)

15.45: Halvtimmen fortsätter i rättvisans spår. Nu om hur stort ansvar våra kommuner tar och kan ta? Miljöstyrningsrådets Anna Lindberg sitter kvar hos oss.

16:13: På Sveriges Radio Västernorrland har personalen i snitt blivit av med två cyklar var. Hur säkra står våra cyklar här i länet? Statistiken säger att cykelstölderna blir allt färre. (Rep. Johanna Vackdahl)

16.21: Ett av de vanligaste brotten som polisen får in anmälningar på är cykelstöld. Upphittade/stulna cyklar samlas i polisens cykelgarage. (rep. Johanna Vackdahl)

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.08: Nyhetsklippet - medverka i tävlingen och ha chans att vinna en fin och praktisk fickradio!

17.12: Mammas nya kille

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista