1 av 4
Många undviker mörka gångtunnlar kvällstid. Foto: Moa Dahlin
2 av 4
Sundsvallstjejerna Olivia Lundström och Nina Ahlén vet hur ofta man kan blir registrerad i sin vardag. Foto: Moa Dahlin
3 av 4
Tomas Andersson Wij gästar Efter tre och kvällstipset. Foto: Johanna Vackdahl
4 av 4
Leif Nilsson och Björn Nilsson diskuterar hur Sundsvall kan kännas säkrare i mörker. Foto: Johanna Vackdahl

Torsdag 23 oktober

Mycket i våra liv registreras, till och med på ICA numera. Tacklingar är vardagsmat inom ishockeyn, men hur är det med mansrollen? Och hur grönt och lummigt ska Sundsvalls centrum få bli när våldtäktsmännen kan gömma sig bakom buskarna? Mer om detta i Efter tre!

15.08: Matvarukedjan ICA sparar information om vad deras kundmedlemmar köper för varor. Datainspektionen håller på att granska om denna registrering är integritetskränkande eller inte. Vad tycker länsborna om det här? (Reporter Nils Eriksson)

15.20: Hur ofta registreras vi människor på en dag? Nina Ahlén, journaliststuderande på Mittuniversitetet i Sundsvall, har gjort ett grävjobb om detta. Försökskanin blev gymnasieeleven Olivia Lundström, vars liv blev kartlagt under en veckas tid. (Studio)

15.39: Hur är mansrollen inom ishockey? Sportjournalisten Stephan Mendel Enk beskriver i sin bok ”Med uppenbar känsla för stil” att de ideal som formar våldsfixerade fotbollshuliganer också finns inom hockeyn.

Vi pratar med Anton Lander och Jean-Michelle Lindström som går på hockygymnasiet i Timrå. (Reporter Gunilla Lindros)

15.45: Tord Johansson, lärare på hockygymnasiet, och Hans Lundberg ungdomstränare i fotboll gästar studion. Vi fortsätter att prata om mansrollen inom ishockey! (Studio)

16:13: I Sollefteå behövs ett nytt badhus eftersom det gamla är nedslitet. Samtidigt skriker fotbollsfolket efter bättre träningsförhållanden. Sollefteå upp i tvåan nästa år. Konstgräsplan planeras på Nipvallen, intill gräsplanen. Hur stor är konkurrensen mellan de här två projekten? (Reporter Lennart Sundvall)

När kommer ett kommunalt beslut? Vi ringer upp Elisabeth Lassen, socialdemokratiskt kommunalråd i Sollefteå.

16.21: Kvällstips: artisten Tomas Andersson Wij gästar Efter tre eftersom han spelar i Sundsvall ikväll. (Studio)

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet...

16.45: Ekot

17.08: Hur säkert är det att kvällstid röra sig utomhus i en stad som Sundsvall? Efter tre besöker skumma platser och läskiga gångtunnlar - och pratar med folk om hur de känner. (Reporter Moa Dahlin)

17.17: Dubbel uppsättning Nilsson gästar oss. Leif Nilsson, socialdemokrat och ordförande i Stadsbyggnadsnämnden i Sundsvall och Björn Nilsson, stadsträdgårdsmästare i Sundsvall, diskuterar hur stadsmiljön i Sundsvall kan göras säkrare med eller utan till exempel buskar och träd. (Studio)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista