1 av 3
Tobbe Hedin med snigeln Bosse. Foto: Gunilla Lindros
2 av 3
Sundsvallsboxaren Kennedy Katende föreläste inför elever på Sundsvalls gymnasium. Foto: Johanna Vackdahl
3 av 3
Lotta Olin har inrett den nya Kvinnokliniken i Sundsvall. Foto: Christer Jonasson

Fredag 24 oktober

Sniglar som husdjur i Njurunda. Skolskjutning i Matfors. Nyinredd kvinnoklinik i Sundsvall. Och så FN-dag i hela länet så klart - det firar vi med nyhetsklippet och Mammas nya kille!

15.08: Tobbe Hedin trängs bland över 300 djur i radhuset i Njurunda. Sniglar, tusenfotingar, ormar, spindlar, grodor och ödlor är några av familjemedlemmarna. (Reporter Gunilla Lindros)

15.22: När den 8-åriga dottern ville ha en spindel bestämde sig spindelrädda Tobbe Hedin att skaffa en för att besegra sin rädsla. Hör andra delen av Gunilla Lindros hemma-hos-repotage.

15.37: Idag öppnar den nya kvinnokliniken på Sundsvalls sjukhus. Efter tre tar sig en sväng runt med Sundsvallsbon Lotta Olin som har skapat klinikens inredning. (Reporter Christer Jonasson)

15.45: Två allvarliga skolskjutningar i Finland har uppmärksammats. I onsdags klev en tolvåring in i ett av klassrummen på Matfors skola och sköt vilt omkring sigmed en soft-airgun. Vår reporter Ingrid Engstedt Edfast har varit i Matfors och pratat med berörda.

16:12: FN-dag och MR-dag idag. Eleverna på Sundsvalls gymnasium har full aktivitet på schemat idag. Efter tre var med när Os-boxaren Kennedy Katende från Uganda berättar om sitt liv och hur han nått sina mål i livet. (Reporter Johanna Vackdahl)

16.22: Kvällstipset: skynda dig att hissa flaggan, snart måste den tas ner igen!

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet...

16.45: Ekot

17.05: Nyhetsklippet

17.12: Mammas nya kille

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista