1 av 2
På vissa ställen kan dildos bara shoppas av myndiga personer. Foto: Oskar Pierrou
2 av 2
Många klär ut sig ordentligt inför den kommande helgen. Foto: Johanna Vackdahl

Torsdag 30 oktober

Vem som helst får inte köpa en dildo har det visat sig - vissa affärer har åldersgräns på sexhjälpmedlet. Men vad vem som helst borde ha är en rad viktiga nödnummer inprogrammerade i sin mobiltelefon. Efter tre ger dig listan!

15.07: Om det ligger ett träd på vägen och du inte kommer förbi, vem ringer du då? En av våra lyssnare försökte ringa Vägverket, men gick vilse i en nummerdjungel. Vi pratar med trafikinformatören Martin Bukt på Vägverket om vilket nummer som gäller. (tfn)

15.15: Vilka andra nummer kan vara bra att ha inprogrammerade i mobilen? Nummerupplysningens kommunikationschef Lars Östman har listan på vilka nummer nödställda frågar efter mest. Ha papper och penna redo!

15.37: 15-åringar nekades att köpa massagestavar. Teknikmagasinet har ingen officiell åldersgräns, men går på magkänsla. Hör mer om hur dildotankarna går här! (Rep Marcus Olofsson)

15.45: Hur förhåller sig andra dildoförsäljare till ålder? Och vad säger folk på stan? Reporter Oskar Pierrou går stavgång i Sundsvall.

16:12: Nu kan sjukhusbesökare lättare hitta rätt. På landstingets hemsida finns från och med på lördag tredimensionella kartor över länets sjukhus. Marte Hjulstad, informatör kommer och berättar. (studio)

16.22: Kvällstips: Årets stora utklädnadshelg står för dörren. Johanna Vackdahl dyker in i en maskeradbutik och får tips inför kvällens helgförberedelser.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet....

16.45: Ekot

17.05: Modosupporten Kent Klang bor i Bromölla. Ikväll har han tagit sig närmare 100 mil för att se hockeyderbyt mellan Timrå och Modo. Han är en av tre i Efter tre som lägger semestern efter Modos spelprogram.

17.12: Uppsnack inför derbyt. Radiosportens kommentator Christer Jonasson besöker studion innan han åker till arenan i Timrå.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista