Takida spelar på Grammisgalan i kväll. Foto: Niclas Brunzell

Onsdag 7 januari

Vårdcentralerna i Granloholm och Skönsmon ska eventuellt läggas ner, ett beslut som skulle innebära att tolvtusen patienter skulle få byta vårdcentral.
Massor av barn kommer i dag tillbaka till skolan från sitt jullov. Och Takida spelar på grammisgalan - vi pratar med dem innan och kollar läget.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill

15.07: Skolorna startar för många i länet - däribland Skönsberg i Sundsvall. Vi har träffat Jasmin, Ikram och Julia. Reporter Lasse Edfast.

15.15: Knivdåden har varit flera i jul, nyår och trettonhelg. Sven Granat, utredare på Brottsförebyggande rådet (tel).

15.37: SM-vecka i Sundsvall med bland annat längskidor, skoter, curling, squash (!) mm - start den 24 januari. Kim Ottosson (v), ordförande i kultur- och fritidsnämnden i länets största kommun är redan glad över uppmärksamheten kommunen kommer att få.

15.45: Maria Åslin, projektledare för SM-veckan - vår sportreporter Christer Jonasson träffar henne. Kanske ute i ett längdspår?!

16:12: Vårdcentralerna i Skönsmon och Granloholm ska stängas enligt landstinget. Är fler i farozonen? Och hur resonerar primärvårsdirektör Lennart Moberg? Reporter Ingrid Engstedt Edfast.

16.22: Mer apropå de två vårdcentralerna som stänger. Åsa Holgersson, vårdförbundet, i studion.

16.30: Alla nyheter från dagen i 10 minuters sammanfattning - hör vår huvudsändning och få grepp om hela länet...

16.45: Ekot

17.04: Årskrönika för 2008 signerad reporter Christer Sunesson.

17.11: Ångebandet Takida spelar på Grammisgalan just denna afton! Vi hör med några i bandet och hör hur det känns.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".