Kulturmagasinet i Sundsvall satsar på Mellanöstern, i morgon invigs en fotoutställning med bilder från Israel och Palestina. Foto: Ulf Thonman

Efter Tre fredagen den 23 januari

Förväntan i Ramsele över vindkraften, oro och protester kring barnomsorgen i Kramfors, restaurangdöd i Sundsvall och storsatsning på Mellanöstern på Kulturmagasinet. Efter Tre tar ett grepp om denna lönefredag.

15.08: I Ramsele bubblar det av förväntan kring planerna på miljardinvesteringar i vindkraft. Äntligen händer det någonting, är en reaktion från många Ramselebor. Ulla Öhman har besökt orten.

15.18: Blir det gratis el för Ramseleborna när de upplåter sin mark till hundratals vindkraftverk i skogarna runt omkring byn?

15.30: Länsnyheter

15.35: För lite personal och för stora barngrupper, nu går det inte längre! Personalen på förskolorna i Kramfors tar bladet från munnen och protesterar mot nedskärningar inom barnomsorgen.

15.45: Restaurangdöd i Sundsvall, två restauranger i konkurs de senaste veckorna. Hur ser framtiden ut för krogbranschen i Sundsvall. Ulf Steringer, krögare i Sundsvall, besöker Efter Tre.

16.08: Kulturmagasinet i Sundsvall satsar på Mellanöstern, i morgon invigs en fotoutställning med bilder från Israel och Palestina och nästa vecka blir det filmfestival med Mellanöstern i fokus. Ingrid Engsted Edfest spanar in vad som är på gång.

16.22: Nyhetsklippet. Vad minns du från nyhetsveckan som gått? Var med och tävla och vinn fina SR-priser. Ring in på 060 66 33 77

16.30: Länsnyheter halvfem, senaste nytt från länet

16.45: Kvartifemekot, senaste nytt från världen

17.10: Vårpremiär för mammas nya kille. Folklivsfanatikern Job Andersson, överlevnadsexperten Thunder och livscoachen Peter Nilsson gör din radio osäker.

17.30 länsnyheter halvsex.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".