Biskop Tony Guldbranzen svarar på frågor i Efter tres telefonväkteri om religion. Foto: Johanna Vackdahl

Efter Tre måndagen den 26 januari

Efter Tre kastar sig över hemester, religion och vilsna skidåkare utanför Sundsvall. Dessutom bjuder vi på en sportpanel med Magnus Powell, assisterande tränare i Gif Sundsvall, Elisabeth Byström från Paralympic Winter Games som startar i Sollefteå nästa vecka och Maria Åslin från SM veckan i Sundsvall.

15.08 Hemester istället för semester. Finanskris gör att folk håller i pengarna och stannar hemma istället för att åka på semester till utlandet. Men vad gör vi i stället? Reporter Nils Eriksson har kollat upp alternativen på hemmaplan.

15.15: Religion - ett opium för folket? På onsdag är det provval till biskopsstolen och i Efter Tre kör vi telefonväkteri om religion. På tråden har vi Marie Nygren, yogalärare. Ring in dina tankar om tro och livsåskådning. Slussen är öppen! 060 - 66 33 77.

15.30: Länsnyheter tre minuter.

15.38: Mer ring in om religion, tro, livsåskådning och vetande. Ring in dina funderingar på 060 - 66 33 77. Biskop Tony Guldbranzen finns i studion och vi ringer också upp Christer Sturmark, ordförande för Humanisterna. Vad säger de och vad vill du säga till dem?

15.50: Telefonväkteriet fortsätter.

16.00: Ekot och sporten.

16.08: En man och en kvinna gick vilse i går eftermiddag vid Medskogsbron strax utanför Sundsvall. De hittades mitt i natten efter över 10 timmar i snön och kylan. Vi har pratat med en av de som var med.

16.15: Vad gör man om man går vilse i skogen på vintern? Kramar ett träd och hoppas på turen? Överlevnadsgurun Harry Sepp ger råd och tips.

16.30: Länsnyheter halvfem. Senaste nytt från länet.

16.45: Kvartifemekot med senaste nytt från Sverige och världen.

17.05: Sportpanel med bland andra Maria Åslin från SM-veckan i Sundsvall och Elisabeth Byström från Paralympic Winter World Cup som drar igång nästa vecka i Sollefteå.

17.30: Länsnyheter halvsex

Hör av dig med tips och nyheter, vår desktelefon har nummer 060-19 03 70 och är bemannad 06.00 till 18.00 måndag till fredag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".