Efter Tre torsdagen den 29 januari

Efter Tre fortsätter rapporteringen från SM-veckan, även i dag direkt från Södra Berget i Sundsvall. Men i dag blickar vi även mot Gärdehov, där det tävlas i curling och squash, bland annat. Och så hör du mer om brottsofferjourerna och vad deras arbete betyder.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.08: Carl-Johan Höiby ger oss resultatet från dagens SM-tävlingar i skidor på Södra Berget. Hur gick det för hemmahoppen?

15.15: Gunde Svan, landslagschef i skidåkning, med direkt från Södra Berget. Vad säger han om dagens tävlingar och om framtiden för längdskidåkningen i Sverige?

15.25: SM-veckan är inte bara skidor. I morgon spelas semifinaler i squash-SM och på lördag finaler. Mats Olofsson från Sundsvalls squasklubb besöker Efter Tre på Södra Berget och Mikael Bische från svenska squashförbundet kommer också.

15.30: Länsnyheter

15.38: Mer från SM-veckan på Gärdehov i Sundsvall. Där byggs en unik glasbur för squashen och där filas hela tiden på curlingbanorna för att få till glidet. Ulf Thonman har besökt hallen på förmiddagen.

15.45: Vad händer runt tävlingarna på Ängen, Södra Berget? Lotte Nord och Ulf Thonman fångar upp vimlet.

16.00 Ekot och sporten.

16.12: Nu har till och med Ånge fått en brottsofferjour med två stödpersoner. Och sen i höstas har 14 nya stödpersoner värvats till jouren efter lyckad utbildningsinsats. Johanna Vackdahl har pratat med Ingrid Wennberg som jobbar på Sundsvalls kommun med brottsofferverksamhet och Regno Hägglund, representant för polisen i Västernorrland. Vad betyder brottsofferjournen för deras arbete?

16.18: Något mer från SM-veckan på Södra Berget.

16.30: Länsnyheter halvfem

16.45: Kvaritfemekot

17.00: Vifemman och Lennart Sundwall tar över. Näsåkers skola mot Högoms skola.

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)