Peter "Foppa" Forsberg är klar för spel i Modo. Foto: Maja Susling/Scanpix

Efter Tre fredagen 30 januari

I dagens Efter tre blir det mycket fart och fläkt. Ulla Öhman rapporterar direkt från snowboardtävlingen Big Air jump i Härnösand. Vi får också följa med på fågelinventering på Bällsta förskola med Therés Ulander. Och ni har väl inte missat att Peter ”Foppa” Forsberg är klar för spel i Modo. Marcus Olofsson-Melinder rapporterar direkt från presskonferensen.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.08 Big Air jump tävlingen i Härnösand, Ulla Öhman rapporterar

15.22 Fågelräkning och fågeltävling. Känner du igen ett fågelläte? Mejla in och vinn en fågelbok

15.30 Länsnyheter

15.37 Peter Forsberg är klar för spel i Modo. Marcus Olofsson-Melinder rapporterar från presskonferensen

15.42 Nybildade Taubesällskapet Nordosten har sitt första publika arrangemang i Sundsvall ikväll. Ulf Thonman träffar sällskapets ordförande Bo Sahlén som berättar om salta planer för framtiden. Lite sång blir det också.

15.49 Elever inför gymnasievalet. Ingrid Engstedt Edfast har träffat tre tjejer på Nackstaskolan i Sundsvall och pratat om gymnaisevalet. Det finns massor av valmöjligheter. Hur hittar man rätt? Och vad drömmer dom om?

16.00 Ekonyheter

16.12 Sundsvall Dance Event! Flera stora internationella DJ:s kommer till Sunsdvall. Ulf Thonman träffar arrangörerna Jocke Daif och Andreas Hjort

16.22 Nyhetstävlingen – har du koll på vad som händer i länet?

16.30 Länsnyheterna halv fem

16.45 Kvartifem Ekot

17.07 Alnöbördiga artisten Anna Stadling spelar på Våningen i Sundsvall ikväll. Hur är läget, med nya plattan och allt

17.13 Mammas nya kille

17.30 Tack för den här veckan!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista