Efter Tre tisdagen den 3 februari

Sundsvalls kommun ser ljust på framtiden, ungdomsmottagningen utfärdar kondomkörkort och så funderar Efter Tre på om en råare supporterkultur håller på att sprida sig till Västernorrland? Vi fortsätter också att prata om sjukvården. Nästa år blir du som lyssnar fri att välja vårdcentral, får det för betydelse?

Hej!

Programledare: Lotte Nord ( lotte.nord@sr.se )

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.08: Vad kan Sundsvalls kommun göra åt alla varsel? Idag bjöd kommunen in företagarna på frukost och presenterade en rätt ljus bild ändå av framtiden. E4 syd runt hörnet beräknas ge många arbetstillfällen i på en annars ganska dyster arbetsmarkand. Theres Ulander fanns  på plats.

15.15: Ungdomsmottagningen i Sundsvall utfärdar kondomkörkort. Vad krävs för att klara uppkörningen?

15.30: Länsnyheterna halvfyra

15.38: Mats Jonsson, ordförande i Patronerna, giffarnas supporterklubb, kommer till studion och pratar supporterkultur. Henrik Törnkvist, ny ordförande för Modo Support finns med på telefon. Är skadegörelsen på Swedbank Arena ett exempel på att en råare supporterkultur sprider sig även till Västernorrland? Har supporterföreningarna tidigare haft några problem med supportrar som bråkar och förstör?

15.45: Massor av lyssnare ringde in till gårdagens telefonväkteri om sjukvården i Västernorrland och ni lyssnare har fortsatt höra av sig. Hör några av reaktionerna som kommit in till Efter Tre.

16:12: Vårdvalet - vad innebär det för dig i Västernorrland? Från och med nästa år blir det möjligt att själv bestämma vilken vårdcentral du vill gå till. Johanna Vackdahl förklarar hur det ska gå till,  hur det påverkar dig och vad som är bra och dåligt med det. Utifrån olika perspektiv.

16.18: Kvällstipset handlar om din elräkning.

16.30: Länsnyheter halvfem, senaste nytt från Västernorrland.

16.45: Kvartifemekot, senaste nytt från Sverige och Världen.

17.00 Viifemman och Lennart Sundwall tar över i P4 Västernorrland. Första semifinalen går mellan Bosvedjeskolan och Hagaskolan.

Hör gärna av dig med tips och nyheter, desktelefonen är bemannad varje vardag mellan 06.00 till 18.00, 060 - 19 03 70.

Ha det bra

/Mikael Andersson
SR Västernorrland