Peder Forsberg, Pierre Lindstedt, Anna Gröndahl och Mikael Rahm är personerna bakom Skvaders hemlighet. Foto: Ingrid Engstedt Edfast

Efter Tre tisdagen den 24 februari

Rojalistisk yra, votering eller inte i Kramfors, hur blir Skvadern teater och är det tron på huskuren eller själva hopkoket som ger hälsa? Efter Tre gör din eftermiddag osäker.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet ”Lyssna igen” (arkiverat i 30 dagar)  http://sverigesradio.se/cgi-bin/sidor/index.asp?ProgramID=2724

15.07: Spännande värre tycker många som nu drabbas av rojalistisk yra. I skrivande stund vet vi inte om det verkligen stämmer - att kronprinsessan Victoria och gymägaren Daniel ska förlova sig. Blir det förlovning, så blir det presskonferens - och Sveriges Radio sänder.

15.14: Vi tar upp beslutet i går i Kramfors kommun på mindre än en sekund klubbade höjda politikerarvoden - trots att det begärdes votering av centerpartisten Lennart Lundkvist. Vilket inte nådde fram innan klubban föll. Var det ett regelvidrigt beslut? Diskussion med inblandade parter (om SR sänder enligt ovan hör du detta senare).

15.37: Huskurer botar? Eller är det tron som ger hälsan en knuff i rätt riktning? Vi fortsätter vårt veckotema om sjukdomar och hur de kan motas (och botas). Staffan Mjönes, pensionerad barnläkare i studion: vad är skillnaden mellan varningssignaler och oro?

15.50: Skvadern blir Norra bergets sommarteater i Sundsvall. Ingrid Engstedt Edfast söker efter hemligheter om den mytomspunna figuren.

16.12: Myndigheten arbetsförmedlingen låter alla handläggare i Sverige se vilka som söker jobb och har skyddad identitet. det avslöjade vi igår. Idag hör du ”Sara” om livet med skyddad identitet, problemen att söka jobb och hur hon ser på framtiden.

16.30: Bästa sättet att på tio minuter få koll på hela länet - vår lokala sammanfattande nyhetssändning!

16.45: Ekot

17.00 - 17.45: Extrasändning från P4 Extra. Redaktionen sänder kronprinsessan Victorias och Daniels presskonferens från Stockholm.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se )
Producent: Mikael Andersson (mikael.b.andersson@sr.se    tel:060-19 03 57)

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".