1 av 4
Tama räven Lill-Stina i Laggarberg.
2 av 4
Ing-Mari Person med Lill-Stina, foto: Ingrid Engstedt Edfast
3 av 4
Demonstration av mediejukeboxen.
4 av 4
Taggade SDFF-spelare tror på seger i premiären mot Mariehamn på söndag.

Efter Tre fredagen den 17 april

Piratdom, en räv i Laggarberg, tävling i nyhetsklipp och Mammas nya kille i dagens Efter Tre. Välkommen!

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Domen mot männen bakom internetsidan Pirate Bay blev 1 års fängelse och 30 miljoner i skadestånd, för medhjälp till fildelningsbrott. Mats Hammerman, skivbolagsdirektör i Sundsvall och Daniel Nyström, valkretsledare för Piratpartiet i Västernorrland diskuterar domen.

15.20: Nya möjligheter att låna musik, film, dataspel och ljudböcker i Sundsvall. Till helgen invigs en mediejukebox i Birsta och en på Kulturmagasinet, där du kan kan låna digitalt och tanka in det direkt i din mp3-spelar. Ulf Johansson, bibliotekschef, berättar.

15.37: Räven Lill-Stina i Laggarberg har levt hos sin matte i en hundkoja modell större i drygt 10 år. Nu har myndigheterna vaknat och vill att räven ska ha en bur på minst 50 kvadrat. Ingrid Engstedt Edfast har träffat Lill-Stina och hennes matte.

15.45: Vad tycker du om Lill-Stina? Ska ett vilt djur vara tamt? Ring in dina åsikter på 060 - 66 62 51

15.52: Premiär för Örnsköldsviks nya ståuppklubb ikväll. Mer eller mindre kända förmågor drar mer eller mindre rumsrena skämt. Marcus Olofsson Melinder har träffat några av deltagarna och känt på deras premiärnerver.

16.12: Fotbollspremiär för SDFF i Norrettan på söndag. Några av spelarna kommer till studion och berättar om målsättningen inför säsongen. Laget har många nya spelare, medelåldern är betydligt lägre än förra säsongen, vad väntar under den kommande säsongen?

16.18: Nyhetsklippet, tävlingen för dig som hänger med i nyhetsflödet.

16.30: Länsnyheter halvfem.

16.45: Kvartifemekot.

17.05: Mammas nya kille önskar god helg.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Mikael Andersson 060 - 19 03 57

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".