Efter tre måndagen den 4 maj

Riskfritt att köpa sex i länet enligt polisen. I Efter tre diskuterar riksdagsledamöter sexköplagen som förbjuder köpande av sex. Så hör du om killmässan i Härnösand.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Förra veckan var det tjejmässa, idag är det killmässa i Härnösand. 400 killar från gymnasiet möts för att höra på föreläsningar om droger men också för att till exempel tävla i basket eller köra grävmaskin. (Reporter Ulla Öhman)

15.20: Vi försöker nå ishockeyspelaren och Örnsköldsvikssonen Markus Näslund som enligt flera tidningar ska dra sig tillbaka och lägga av med hockeyn. Förhoppningsvis hör du honom i Efter tre.

15.37: I Västernorrland finns det de som köper sex, trots att sexköpslagen har förbjudit det sen tio år. Men risken för att åka fast är mycket liten, enligt Börje Öhman, informationschef hos polisen i Västernorrland.

Sveriges Radio Västernorrland lade ut en annons på internet där den påhittade, 25-åriga tjejen, Maria erbjuder sex för pengar i Sundsvall med omnejd. Under en vecka inkom över 200 samtal från hela länet till det mobilnummer som hade publicerats i annonsen. (Reporter Oscar Pierrou)

15.45: Riksdagsledamöterna Susanne Eberstein (S) och Solveig Hellqvist (FP) diskuterar sexköpslagen. (telefon)

16.08: Ishockey-VM, matchen Sverige-Frankrike.

16.30: Länsnyheterna halv fem ger den bästa nyhetsöverblicken av Västernorrland!

16.45: Ekot

17.00: Ishockey-VM