Efter tre onsdagen den 6 maj

Guldfeber i Sundsvall efter Dragons vinst i basketfinalen mot Solna Vikings igår. Så hör du om elektronikföretagen som lockar kunder med resor till New York och cyklar på köpet.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Dragons vann!! Herrbasketlaget från Sundsvall bröt årtionden av motgångar och ”nästan guld” - fjolårets SM-mästare Solna fick denna gång silver efter en otroligt spännande finalomgång.

Vi samlar gäster i studion (Tina Fjärem, ansvarig för ungdomsverksamheten, Anders Jansson, klubbdirektör och Tomas Johansson, klubbdirektör i en annan lagsport - Timrå hockey) och hör glimtar från firandet på Stora Torget i Sundsvall vid lunchtid.

15.37: Platt-tv och en New York-resa? Ja, så marknadsför en av de stora elektronikkedjorna sina produkter i en allt mer desperat kamp om kunderna. En annan kedja lockar med cykel. Vår reporter Johanna Vackdahl och prao Mia Martelleur på plats i det stora köpområdet norr om Sundsvall.

15.45: Allt går att sälja med mördande reklam? Är det ok att kränga elektronik med hjälp av resor - kan man inte få pruta på priset i stället? Konsumentexpert är med - just nu inte klart vem.

16.12: Vad händer inom Socialdemokraterna i Sundsvall? Anklagelser om att lokal ombudsman mobbats bort, att verksamhetsberättelsen ändrats och många anonyma påhopp - är det en negativ Mona Sahlin-effekt? Arbetarekommunens ordförande i Sundsvall, Roger Johansson, i studion.

16.18: Senaste nytt!

16.30: Sammanfattning av nyhetsdagen i länet.

16.45: Nyheter från Sverige och världen.

17.05: Vi jobbar med att få fram lokala siffror på den senaste förlossningsstatistiken från Socialstyrelsen. Det kan vara intressant att jämföra våra tre BB i länet.

17.12: Kulturnytt har sänt ett kortare reportage med konstnären Max Book, född i Långsele och uppvuxen i Bollstabruk - som du hör även här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".