Efter Tre måndagen den 15 juni

Två personer omkom idag i en flygplansolycka vid Midlanda flygplats. Utbildningsminister Jan Björklund (Fp) presenterade idag förslaget till den nya skollagen. Politiker och lärare debatterar i studion. Det är halvtidsvila i superettan och premiär i U-21 EM, det blir fotbollsnack i Efter tre.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Två personer omkom i en flygplansolycka vid Midlanda flygplats tidigare idag. Du hör senaste nytt här. Mer om olyckan hör du efter halv fyra.

15.14: Utbildningsminister Jan Björklund (Fp) presenterade idag förslaget till ny skollag. Friskolorna ska rätta sig efter samma regelverk som de kommunala skolorna heter det. Dessutom blir det inte längre möjligt att läsa upp redan godkända ämnen på komvux. Politiker och diskuterar i studion.

15.20: Vi fortsätter diskussionen kring förslaget till ny skollag. Politikerna Stefan Falk (FP), ledamot i barn och utbildningsnämnden i Sundsvall, och Åsa Sjödén (S) ordförande för barn och utbildningsnämnden i Sollefteå, ansluter till debatten.

15.37: Reporter Stig Edfast fanns tidigare idag på plats vid olycksplatsen där två personer omkom i en flygolycka. Stig Edfast finns med i studion och berättar senaste nytt.

15.45: "Arbetskraftsbristen kommer att vara skriande". Det säger Svenskt Näringsliv och Norrlandsförbundet i en rapport där de siat om framtiden till och med 2018 vad gäller norrlandslänens befolkningsutveckling. Bilden de målar upp är dyster och visar på en utveckling tvärtemot den situation vi har i dag. (Reporter Ulf Thonman)

16.12: Här snackar vi fotboll. U-21 EM drar igång idag och imorgon är det Sveriges tur att dra på sig matchstället. Dessutom är det halvtidsvila i superettan. Gif Sundsvalls sportchef Cain Dotson finns med i studion och förre Gif-spelaren Micke Lustig, numera högerback i norska Rosenborg och det svenska U-21 landslaget, finns med på telefon - direkt från det svenska landslagslägret.

16.18: Vi fortsätter fotbollssnacket.

16.30: Länets viktigaste nyheter med Klas Ullerstam.

16.45: Kvart i fem-ekot

17.05: Repris: följetången Pappersväggar

Hör gärna av dig med synpunkter - tyck till om innehållet i radion och i nyhetsbrevet!

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Oscar Pierrou 060 - 19 03 81

Har du brådskande frågor: ring nyhetsdesken: 060 - 19 03 70 (bemannad 04.45 - 18.00)