1 av 3
Mandolinisten Magnus Zetterlund bjuder Efter tres lyssnare på musik. Foto: Sofia Forell
2 av 3
"Sjkitgott!" sa Robin Jonsson och menade att det var riktigt gott. Foto Ulla Öhman
3 av 3
Barnet hinner knappt födas förrän det är dags att lämna förlossningen. Foto: Karin Lycke

Efter Tre fredagen 16 oktober

En fredagseftermiddag med surströmming, het dans, förlossningar, mammas nya kille - och tävling! Vår populära tävling nyhetsklippet: slussen öppnar ca 16.15 (060-66 33 77)

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Nyförlösta kvinnor åker hem snabbt från BB - så ar dte varit en tid i Sundsvall och nu gäller det även för Örnsköldsvik. Hur är synen på kvinnan som fött barn - är hon sjuk eller? Vi söker även BB i Sollefteå för fler kommentarer (reporter Karin Lycke)

15.20: Caldon Thomas håller danskurser i Örnsköldsvik. Tidigare i veckan fick han det så kallade energi-spridar-priset för sitt jobb med ungdomar - undrar du varför så lyssna här...! (reporter Anna Ahlström)

15.37: Magnus Zetterlund är fotbollsspelaren från Sundsvall som nu är mandolinist, utbildad vid Kungliga musikskolan. Ikväll selar han och de övriga i gruppen Nordic i Sundsvall - men först några smakprov i Efter Tre!

16.12: Norrländsk matkultur tar vi också en smakbit av denna fredagseftermiddag. Ytterlännässkolan (åk 6-9) i Bollstabruk satsar i dag på surströmming för hela skolan - vad har det mött för reaktioner? (reporter Ulla Öhman)

16.18: Nyhetsklippet - har du simmat i nyhetsfloden med oss i P4 den här veckan då blir denna tävling fina fisken. Lyssna och ring 060-663377 och tävla om fina priser.

17.05: Mammas Nya Kille - P3-humor vars godaste bitar också platsar i P4. Folklivsfanatiker Job Andersson berättar hur det gick till förr, Thunder räddar ekorrar och så gör spökjägarna Kaj och Håkan entré.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@hotmail.com)
Producent: Lotte Nord (lotte.nord@sr.se)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".