Efter Tre fredagen 6 november

Arbetsmiljön på Teater Västernorrland får godkänt. Allt fler söker hjälp för sina ätstörningar. Undersökning rapporterar om glada barn. Härnösandselever skrällde i nutidsorientering så till FRA:s hemliga verksamhet i Sollefteå.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

Slut på akten om arbetsmiljön på Teater Västernorrland. Arbertsmiljöverket gav godkänt vid en inspektion på fredagen och la ner alla hot om vite och förbud. Men det är en provisorisk lösning, sa kulturdirektören Ulla Näsman på Sundsvalls kommun i Efter Tre. Hon menar att ett nytt teaterhus är nödvändigt på sikt.

Hemliga jobbet handlade om FRA som faktiskt finns i Sollefteå och så kom Sofia Wärngård Lang, skådespelare och projektledare för Bitterfittan Airlines, till studion och berättade om sin enmansteater. Och så nyhetsklipp och Mammas nya kille förstås i fredagens Efter Tre.

Trevlig helg!

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Mikael Andersson (mikael.b.andersson@sr.se)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista