Efter Tre fredagen 20 november

Politiker lär sig sociala medier. Barnrättshjälte röstas fram av elever. Larz Kristerz spelar live. Unga karatetalanger ska tävla. Så knackar mammas nya kille på dörren.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in i arkivet
.

15.08: Politiker i Härnösand lär sig sociala medier för att nå nya målgrupper med sitt budskap inför nästa val. Ulla Öhman har träffat några av dem och diskuterat facebook och twitter.

15.15: Sundsvalls Sportkarate skickar tio barn och ungdomar till karatetävling i Stockholm i helgen, Karate Kid Cup och Svenska Junior Pokalen. Några av dem dyker upp i studion, berättar om tävlingarna och diskuterat kampsportens vara eller icke vara ...

15.38: Dansbandet Larz Kristerz spelar live i studion och berättar om sin karriär som tog fart på allvar efter SVT:s Dansbandskampen (som de vann) förra hösten. Vilka frågor har DU till Sveriges hetaste dansband? Mejla in dina frågor på eftertre@sr.se.

16.12: Elever från Västernorrland deltar i internationell omröstning om vem som gjort mest under året för att främja barns rättigheter i världen. Vem blir årets barnrättshjälte? Och vad kan eleverna om sina rättigheter?

16.18: Nyhetsklippet, vad minns du från veckans nyheter? Var med och tävla.

17.08: Mammas nya kille knackar på och vill in i din radio. Nu är det dags att öppna dörren för Hans som vill bli hjärntvättad, Kompass som jagar spöken och Thunder som svarar på lyssnarfrågor. Bengt Strömbro programledare.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Mikael Andersson (060-19 03 57) (mikael.b.andersson@sr.se)