Efter Tre torsdagen 26 november

Polisen vill köpa svartsprit för att lösa brott. Landstinget nöjda med hur vaccineringen organiserats. Debatt om pengar till förskolan. Tips på budgetresor. Så hörprov av operan Carmen.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.08: Polisförbundet och IOGT-NTO vill få möjlighet att köpa illegal sprit för att lösa brott. Alkohol finns med i bilden vid 8 av 10 våldsbrott. Niklas Modig, infoansvarig för polisförbundet i Västernorrland ser både fördelar och nackdelar med förslaget.

15.15: Opera hör inte till vanligheterna i Härnösand, men i helgen är det dags. Sceniska sånglinjen generalrepar Carmen. (Reporter Ulla Öhman)

15.23: Långa köer, försenat vaccin och för små leveranser, landstingets hälso- och sjukvårdsdirektör Lars Bohlin är nöjd med landstingets insats i vaccinationskampanjen.

15.40: Budgettemat handlar om att resa billigt, Christer Lundqvist jobbar med affärs- och privatresor på resebyrå i Sundsvall och ger oss några tips.

16.12: Hur ska resurserna inom barnomsorgen i Sundsvall fördelas? Barn- och utbildningsnämnden har beslutat att förskolor i socialt utsatta områden ska ha mer av den kommunala kakan. Diskussion med Martin Johansson(S) ordförande i nämnden och Jerker Sjödin, ordförande för kooperativa förskolan Kullerbyttan ser sin förskola tappa pengar i och med beslutet.

17.08: Finska skola handlar om radio.

17.15: Kvällstips om att ta hand om skorna, i höstrusk och kommande vinterkyla!!!

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Mikael Andersson (060-19 03 57) (mikael.b.andersson@sr.se)