Efter tre fredagen 27 november

Den värsta vandaliseringen i Sundsvall någonsin har skett. Minister besöker Ådalsbanebygget. Coverfest i Sollefteå. Krögarpar tar över driften av Hemsö fästning. Så en nygammal jultradition i Kramfors.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.08: Vandalisering för halv miljon på nedlagd skola, det värsta vi sett enligt ansvariga på Sundsvalls kommun? Christer Sunesson har varit ute på plats och vi hör också Gunnar Åberg, chef service- och teknikförvaltningen på Fastighetskontoret, Svalls kommun.

15.15: Krögarpar tar över driften av Hemsö fästning och har nya visioner för framtiden, Christer Sefbom, ena halvan i paret, berättar mer.

15.38: Infrastrukturministern Åsa Torstensson (C), bland annat om flaskhalsen på Ådalsbanan mellan Sundsvall och Härnösand. Idag besöker hon länet och tittar på järn- och bilväg. (Reporter Ulla Öhman)

15.44: Ny jultradition på gång i Kramfors. Ulla Öhman har undersökt saken närmare.

15.52: Coverhyllningsfest till Whitesnake och Led Zeppelin i Sollefteå i morgon. Hur cover är det? Hela linan ut eller finns det utrymme för tolkningar. Jörgen Åslund i bandet Coversnake med på telefon.

16.12: Nytändning både för personal och patienter när nya onkologen invigs på Sundsvall sjukhus. Reporter Christer Jonasson har träffat berörda och hört deras tankar om framtiden.

16.20: Nyhetsklippet, tävlingen för dig som hänger med.

17.08: Hans vill bli tagen som gisslan, Kompass jagar spökstatare och Thunder slåss mot pilgrimsfalkar. I Mammas Nya Kille med Bengt Strömbro.

Programledare: Johanna Vackdahl (johanna.vackdahl@sr.se)
Producent: Mikael Andersson (mikael.b.andersson@sr.se)