Efter tre tisdagen 15 december

Dopningshärvan växer. Löneavdrag för rökare inom landstinget. Julsång på gatan. Tv-nostaligi i radio. Så webbig julkalender och recension av kulturkorrespondenten.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Dopningshärvan växer. Förra veckan greps ett stort antal personer i en nationell aktion som leddes av polismyndigheten Västernorrland, "Operation Liquid". Nu har ytterligare två personer häktats i Malmö. Därmed sitter nu hela 33 personer häktade i landet misstänkta för bland annat grovt dopningsbrott. Polisens informationschef Börje Öhman kommer till studion.

15.14: Hårdare tag mot blossare. Nu skärper Sundsvalls sjukhus rutinerna ytterligare vad gäller rökande personal. Den som röker skall göra det långt från sjukhuslokalerna, stämpla ut och byta kläder innan han/hon är tillbaka i jobbet igen. Du hör rökare i Sundsvall och Örnsköldsvik och sjukhusdirektören Margareta Rödén säger att ledningen nu överväger löneavdrag.

15.22: Julsång 1 - eller om man ska kalla det julig ljudförorening? Anders Gustafsson, professor i företagsekonomi, på Karlstads universitet har kommit fram till att julmusik i butik inte alls säkert gör oss glada och köpsugna. För att inte tala om hur personalen mår efter nio timmars bjällerklang... Efter Tres reporter Johanna Vackdahl har fångat några julhandlande personer i Sundsvall under en högtalare.

15.37: Igår Eva Hamilton - idag Sara Ödmark! Det gäller förstås veckans tema TV och tv-läraren Sara Ödmark kommer till Efter Tre-studion för en tillbakablick och framåt-kik.

16.12: Julsång 2: äldreboendet Härnögården har traditionell julallsångsfest. Det är musikhandledarna som är ute och sjunger och minnestränar med de äldre under året. Idag är det stor avslutning som vår reporter Ulla Öhman besökt (och kanske sjungit med!)

16.18: Webbig julkalender och lucka 15 öppnas och får final i radio med vinnare.

17.05: "Kulturkorren" Lena Backman kollar in nyöppnade VOX galleri i Sundsvall och vi diskuterar även konstklimatet allmänt i Sundsvall med omnejd.

Programledare: Lotte Nord (lotte.nord@sr.se)
Producent: Mikael Andersson (mikael.b.andersson@sr.se)