1 av 3
Den nye sjukhusdirektören Sigbjörn Olofsson svarar på frågor i telefonväkteri om länssjukhuset. Foto: Johanna Vackdahl
2 av 3
Den nye sjukhusdirektören Sigbjörn Olofsson fick många frågor av Efter tres lyssnare. Foto: Johanna Vackdahl
3 av 3
"Optimismen är stor i turismbranschen i länet" säger Erika Larsson, vd på Mitt Sverige Turism. Foto: Johanna Vackdahl

Efter tre måndagen 11 januari

Flera självmord på kort tid på rättspsykiatriska kliniken i Sundsvall. Telefonväkteri med nye sjukhusdirektören i Sundsvall/Härnösand. Så tolv läckerheter uppdukade för turister att hitta till länet.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill -

15.07: Morddömde Ulf Olsson som vårdats på Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall har begått självmord. Därmed har rättspsyk drabbats av flera självmord på kort tid. Hur klarar kliniken att vårda dessa svårt sjuka människor som ofta är just självmordsbenägna? Göran Fransson, chefsöverläkare kommer till studion.

15.20-16.00: Den nye sjukhusdirektören Sigbjörn Olofsson är med i telefonväkteri om länssjukhuset Sundsvall/Härnösand.  Han är dessutom sedan tidigare även direktör för Örnsköldsviks sjukhus - hur hinner han, hur tänker han och vad blir nästa steg? Redan har hundratals människor fått besked att de inte får jobba kvar. Ring: 060-66 33 77!

16.12: Tolv vinnare av det Mittsverige turism och länsstyrelsen kallar "Världsbäst 2010" - goda exempel på värdskap med mat, boende och mottagande. Men hur ska länet lyfta sig än mer? Mittsverige turisms VD Erika Larsson är med i studion.

16.18: Johnny Ahler, försäljningschef på Hotell Knaust i Sundsvall om hur den tuffa konjunkturen påverkat hotellet - men att en ljusning kan vara på g.

17.05: Sportpanelen om stort och smått i sportens värld.

Programledare: Lotte Nord (lotte.nord@sr.se)
Producent: Mikael Andersson (mikael.b.andersson@sr.se)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista